Op zoek naar leuk huisje in de meivakantie? Jullie boeken nu extra voordelig een midweek (ma-vr) bij Landal Domein De Schatberg in Limburg. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Domein De Schatberg – Limburg, Nederland

 

Dit vakantiepark is centraal gelegen in de natuurrijke omgeving van de prachtige Noord-Limburgse Peel. Dit is de ideale plek om het veelzijdige Limburg te verkennen… De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven beschikt o.a. over twee slaapkamers, een badkamer met ligbad of douchecabine en wastafel, een open keuken met vaatwasser, gratis WiFi en een ruim terras. Jullie kunnen boodschappen doen op ‘t park, meedoen met de outdoor sport- en spelfaciliteiten en fietsen huren.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal