Nog last minute op zoek naar een huisje in de meivakantie? Zorg dan dat je deze deal niet mist… Jullie boeken nu extra voordelig een midweek (ma-vr) bij Landal De Vlinderhoeve in Gelderland. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vlinderhoeve – Achterhoek, Gelderland

 

Op een prachtige locatie midden in de bossen en op de grens van Gelderland en Overijssel vinden jullie het gloednieuwe vakantiepark Landal De Vlinderhoeve. Het is hier heerlijk vertoeven… Ontdek de natuur met een stevige wandeling of pak de auto en verken de omgeving. Jullie verblijven in een vrijstaande bungalow (max. 4 personen) met een luxe inrichting, 2 slaapkamers en een open keuken.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope meivakantie 2021 deal bij Landal

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter