Boek een heerlijk midweekje weg in de meivakantie! Jullie boeken nu extra voordelig een midweek (ma-vr) bij Landal De Bloemert in Drenthe. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een geschakelde bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Bloemert – Drenthe, Nederland

 

Dit vakantiepark is gelegen in een bosrijke omgeving en perfect voor watersportliefhebbers. Jullie kunnen varen op het Zuidlaardermeer en heerlijk fietsen en wandelen door het Drents landschap. De geschakelde bungalow waarin jullie verblijven beschikt o.a. over twee verdiepingen, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche, een open keuken, gratis WiFi, fietsenberging en een ruim terras. Jullie kunnen boodschappen doen op het park, meedoen met de outdoor sport- en spelfaciliteiten en fietsen huren.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal