Trek er op uit in de meivakantie! Jullie boeken nu extra voordelig een midweek (ma-vr) bij Landal De Veluwse Hoevegaerde in Gelderland. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Veluwse Hoevegaerde – Gelderland, Nederland

 

Dit vakantiepark is gelegen in een natuurrijke omgeving waar jullie langs de heide kunnen wandelen… Dit is de ideale plek om de Veluwe te verkennen! De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven beschikt o.a. over twee slaapkamers, twee badkamers, een sauna, een open keuken met vaatwasser, gratis WiFi en een ruim terras. Jullie kunnen boodschappen doen op het park, meedoen met de outdoor sport- en spelfaciliteiten en fietsen huren.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Gelderland deal bij Landal