Met de hele familie even lekker ertussenuit… Daar is iedereen wel aan toe toch! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) verblijf naar Center Parcs de Huttenheugte voor maar €489,- (dit is met 44% korting). Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een super-de-luxe VIP cottage voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in april 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs de Huttenheugte – Dalen, Drenthe

 

Jullie gaan een fantastische vakantie tegemoet in Drenthe! Met talloze natuurgebieden en historische steden zullen jullie je niet snel vervelen. Ga op ontdekking in het nationaal park Dwingelderveld of het hoogveenreservaat Bargerveen, een echte must-see voor alle natuurliefhebbers. Jullie verblijven in een super-de-luxe VIP cottage voor 6 personen met onder andere 3 slaapkamers, woonkamer met open haard, luxe badkamer met bad, regendouche en infraroodsauna en nog veel meer. Iedere ochtend worden er verse broodjes aan de deur bezorgd… Dat wordt genieten!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe Drenthe deal bij Center Parcs