Houden jullie wel van een beetje luxe? Dan hebben wij de perfecte vakantie in eigen land voor jullie gevonden! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal De Reeuwijkse Plassen in Zuid-Holland met 21% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande waterwoning voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in januari of februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Reeuwijkse Plassen – Zuid-Holland, Nederland

 

Geniet van een welverdiende, luxe vakantie bij Landal De Reeuwijkse Plassen! Zoals de naam al zegt ligt het park aan de Reeuwijkse Plassen en midden in het Groene Hart. Meer dan genoeg natuur dus! Jullie verblijven in een vrijstaande waterwoning voor 6 personen met een modern interieur, 3 slaapkamers, 2 badkamers, vloerverwarming én een eigen sauna. Wat wil je nog meer?

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe Landal Reeuwijkse Plassen deal hier