Geniet van de rust, de mooie omgeving én een luxe huisje… Boek nu een midweek weg (5 dagen) bij Center Parcs de Kempervennen voor slechts €379,-. Deze goedkope aanbieding is op basis van het verblijf in een 4-persoons VIP huisje.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in maart 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs de Kempervennen – Noord-Brabant, Nederland

 

Met dit huisje ben je echt even weg van thuis… Tijdens jullie verblijf kunnen jullie namelijk gebruik maken van jullie privé sauna, de regendouche, bubbelbad en daarnaast heeft het huisje meerdere slaapkamers. Geen zin om te koken? Dan bestellen jullie toch een heerlijke maaltijd van het restaurant!

In de buurt kunnen jullie goed wandelen en fietsen. Ook zijn er gezellige steden en plaatsjes die jullie kunnen bezoeken.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Kempervennen aanbieding bij Center Parcs