Zin in een vakantie aan de kust? Boek dan nu met 21% korting een 3-daagse deal naar Center Parcs Port Zélande in Zuid-Holland voor slechts €419,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een VIP cottage voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in oktober 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Port Zélande – Ouddorp, Zuid-Holland

 

Met een ligging vlak bij het Grevelingenmeer én het Noordzeestrand is het hier prima vertoeven! De VIP cottage is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer met bubbelbad, een sauna, compleet ingerichte keuken en een privé terras. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt en daarnaast ontvangen jullie 's ochtends heerlijk verse broodjes! Op het park vinden jullie een subtropisch zwemparadijs, verschillende restaurants, diverse sportfaciliteiten en nog veel meer.

 

>> Bekijk deze goedkope Zuid-Holland deal bij Center Parcs