Aankomende maand gezellig een paar dagen naar dit prachtige vakantiepark? Boek dan nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs Terhills Resort in België vanaf slechts €295,-. Deze goedkope deal is gebaseerd op een verblijf in een luxe VIP cottage voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in mei 2023. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

>> Bekijk deze goedkope België deal bij Center Parcs

Center Parcs Terhills Resort – Limburg, België

 

Nabij Nationaal Park Hoge Kempen vinden jullie dit moderne & elegante vakantiepark. De VIP cottage waarin jullie verblijven beschikt onder andere over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met compleet uitgeruste keuken en een privé terras met BBQ. Op het park vinden jullie een buitenbad, bubbelbaden, een restaurant & bar, verschillende sport- en spelfaciliteiten en nog veel meer. Genieten jullie binnenkort van een welverdiende getaway op dit vakantiepark?

 

>> Bekijk deze goedkope België deal bij Center Parcs

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter