Begin het jaar goed met een welverdiende vakantie in eigen land! Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) bij Roompot Villapark de Weerribben in Overijssel vanaf slechts €275,-. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in januari 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Roompot Villapark de Weerribben – Overijssel, Nederland

 

Geniet van rust, ruimte en de geweldige omgeving tijdens een verblijf op Roompot Villapark de Weerribben. In de omgeving vinden jullie o.a. de steden Giethoorn en Heerenveen en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Jullie luxe 6-persoonsvilla heeft een moderne inrichting en beschikt over 3 slaapkamers en een aparte wellnessruimte met sauna en zonnebank.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Overijssel deal bij Roompot