Op zoek naar een luxe villa waar jullie écht even tot rust kunnen komen? Deze deal mogen jullie niet missen… Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Esonstad in Friesland met 18% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Esonstad – Friesland, Nederland

 

Op een prachtige, natuurrijke locatie aan Nationaal Park Lauwersmeer vinden jullie vakantiepark Landal Esonstad. Het park bestaat uit allerlei huisjes en villa's in typisch Oudfriese stijl, waardoor het aanvoelt alsof je in een klein Fries dorpje bent beland. Huur een fiets, sla een balletje op de golfbaan of bestel iets lekkers bij één van de restaurants of de snackbar. Jullie verblijven in een vrijstaande villa (4p) aan het water met 2 slaapkamers, badkamer met bubbelbad en een eigen Finse sauna.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Landal Friesland deal hier