Yes! Droom even weg in deze luxe villa… Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Beach Resort Ooghduyne in Noord-Holland met 41% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe villa voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Beach Resort Ooghduyne – Julianadorp aan Zee, Noord-Holland

 

Landal Beach Resort Ooghduyne ligt pal aan het strand! Jullie kunnen een heerlijke strandwandeling maken of een fietstocht langs diverse routes volgen. De villa waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers, een sauna en zonnebank of sunshower, een open keuken, en een eigen terras. Op dit park kunnen jullie gebruik maken van de afhaalmogelijkheden, fietsverhuur en nog veel meer. Alle outdoor sport-en spelactiviteiten zijn geopend.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Noord-Holland deal bij Landal