Met de stijgende temperaturen is er niets lekkerder dan een verblijf aan het water… Jullie boeken nu een lang weekend (vr-ma) bij Landal Waterpark Sneekermeer in Friesland met maar liefst 46% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 6-persoons waterwoning.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Waterpark Sneekermeer – Friesland, Nederland

 

Op een prachtige plek aan het Sneekermeer vinden jullie het gelijknamige Landal Waterpark Sneekermeer; een heerlijke plek voor vakantie in eigen land! Op het park bevindt zich een bootverhuur, dus jullie kunnen zelf een bootje huren. Jullie verblijven in een vrijstaande waterwoning voor 6 personen met 3 slaapkamers, een open keuken en een eigen aanlegsteiger.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze last minute Friesland deal bij Landal