Wij hebben een geweldige deal voor jullie gevonden! Boek nu met maar liefst 27% korting een 4-daagse vakantie naar Largo Noordzee Résidence Dishoek in het schitterende Zeeland vanaf slechts €346,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vrijstaande villa voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een vertrek in februari 2021 (voorjaarsvakantie). Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Largo Noordzee Résidence Dishoek – Koudekerke, Zeeland

 

Midden in de duinen vinden jullie 't knusse Largo Résidence Dishoek. De vrijstaande villa waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer met smart TV, een tuin met loungeset & gratis WiFi. Op het park kunnen jullie gebruik maken van de afhaalmogelijkheden, de minimarkt en (elektrische) fietsverhuur. Daarnaast verblijven jullie op steenworp afstand van 't strand… Yes!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zeeland deal bij Roompot