Zeg maar ja tegen een super last minute vakantie naar het prachtige Zeeland! Jullie boeken nu een midweek naar Roompot Largo Domein het Camperveer Veerse Meer vanaf slechts €560,-. Deze goedkope aanbieding is op basis van een 5-daags verblijf in een appartement voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in september 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Largo Domein het Camperveer Veerse Meer – Zeeland, Nederland

 

Het appartement waarin jullie verblijven is gelegen in een romantisch Engelse landhuis op een schitterend landgoed. Het luxe appartement is o.a. voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers met een regendouche, een smart TV en een overdekt terras. Op het park maken jullie gratis gebruik van WiFi. Maak een wandeling over het ruim opgezette landgoed, ontdek het Veerse Meer en geniet van een vakantie in deze prachtige provincie.

 

>> Bekijk deze goedkope Zeeland deal bij Roompot