Geniet binnenkort van een welverdiende staycation aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug! Jullie boeken nu een midweek naar Landal Landgoed De Hellendoornse Berg met 18% extra korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 6 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juli 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg – Haarle, Overijssel

 

Jullie gaan een onbezorgde tijd tegemoet op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg! De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, een eigen sauna, open keuken en een fijn terras. Op het park vinden jullie een overdekt zwembad, een gezellige brasserie, een supermarktje, verschillende sport- en spelfaciliteiten en nog veel meer. Maak een wandeling door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug of huur een fiets en begin de ochtend goed met een stevige fietstocht… Uitslapen mag natuurlijk wel eerst! 🙂

 

>> Bekijk deze goedkope Overijssel deal bij Landal