Ontdek het prachtige Limburg met deze last minute deal… Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) naar Droompark Maasduinen in Limburg vanaf €395,-. Dit is slechts €99,- per nacht! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe vakantiehuis voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in juni 2020. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Droompark Maasduinen – Limburg, Nederland

 

Op het randje bij de Duitse grens ligt Droompark Maasduinen. Vanaf het park kunnen jullie leuke uitstapjes maken naar o.a. Roermond en Venlo. Trekken jullie Duitsland in? Dan liggen Duisburg en Düsseldorf dichtbij! Op het park zelf vinden jullie o.a. een overdekt zwembad, fietsverhuur, sportvelden, een restaurant en meer.

Jullie verblijven in een luxe, vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen met een ruime tuin, moderne inrichting en 2 slaapkamers.

 

>> Bekijk deze Droompark Maasduinen aanbieding bij Roompot