Altijd al het mooie Friesland willen ontdekken? Pak dan nu jullie kans en boek een midweek naar Landal Esonstad met maar liefst 29% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een luxe vakantiehuis voor maximaal 6 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Esonstad – Anjum, Friesland

 

Natuurliefhebbers opgelet! Landa Esonstad is direct gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer. Het vakantiehuis waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van drie slaapkamers, een badkamer met whirlpool, een eigen sauna, gezellige woonkamer met eethoek, een compleet ingerichte open keuken, een terras én gratis WiFi. Ook kunnen jullie terecht in de parkshop en gebruik maken van de take-away mogelijkheden… Yes!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Friesland deal bij Landal