Toevallig op zoek naar een zomerse getaway in eigen land? Dan hebben wij een topdeal voor je gespot! Jullie boeken nu een lang weekend (vr-ma) bij Landal De Vlegge in Overijssel met 35% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 4-persoons luxe bungalow.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juli 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vlegge – Overijssel, Nederland

 

In het Overijsselse Vechtdal vind je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie: natuur, cultuur en luxe huisjes op vakantiepark Landal De Vlegge. Wat wil je nog meer? Het park heeft o.a. een recreatieplas met eigen strand, een visvijver, diverse sportvelden (waaronder een tennisbaan), fietsverhuur, speeltuinen, een restaurant met terras en een snackbar.

Jullie verblijven in een vrijstaande bungalow voor 4 personen met twee slaapkamers, een luxe badkamer met sauna en sunshower, een open keuken en een terras.

 

>> Bekijk deze last minute Overijssel deal bij Landal