Op zoek naar een prachtige vakantie in eigen land? Dan hebben wij dé deal! Jullie boeken nu een 3-daagse vakantie naar Center Parcs Het Heijderbos in Limburg voor slechts €299,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in de vernieuwde comfort cottage voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdatum in oktober 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Het Heijderbos – Limburg, Nederland

 

In het noordelijkste puntje van Limburg ligt Center Parcs Het Heijderbos. De comfort cottage waarin jullie verblijven beschikt o.a. over 2 slaapkamers, een compleet ingerichte keuken en een privé terras. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs, de wellness, meerdere restaurants, verschillende sport- & spelactiviteiten en nog veel meer. Op naar een leuke tijd!

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Center Parcs