Op zoek naar een prachtige mini-vakantie in eigen land? Dan hebben wij dé deal! Jullie boeken nu een 3-daagse vakantie naar Center Parcs Park Zandvoort in Noord-Holland voor slechts €129,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in de vernieuwde premium cottage voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdatum in november 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Park Zandvoort – Noord-Holland, Nederland

 

Kom tot rust aan de Noordzeekust bij Center Parcs Park Zandvoort. De vernieuwde premium cottage waarin jullie verblijven beschikt o.a. over 3 slaapkamers, 1 badkamer, een compleet ingerichte keuken en een privé terras. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs, de bowlingbaan, e-bike verhuur, meerdere restaurants, verschillende sport- & spelactiviteiten en nog veel meer. Op naar een leuke tijd!

 

>> Bekijk deze goedkope Zandvoort deal bij Center Parcs