Trakteer jezelf op een luxe verblijf in deze VIP cottage van Center Parcs! Jullie boeken nu een 4-daags verblijf bij Center Parcs De Eemhof in Flevoland voor maar €449,-. Deze aanbieding is op basis van verblijf in een VIP cottage voor 4 personen. Gaan jullie met z'n viertjes? Dan is het slechts €112,25 per persoon.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in september 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Eemhof – Flevoland, Nederland

 

Waan je in mediterraanse sferen tijdens een verblijf bij Center Parcs De Eemhof. Dit populaire park ligt direct naast het grootste loofbos van Europa en niet te vergeten: direct aan het Eemmeer. Op het park vinden jullie o.a. een subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen, lasergame, ontelbaar veel (water)sport- en spelfaciliteiten en maar liefst 5 restaurants.

Jullie verblijven in een VIP cottage voor 4 personen met 2 slaapkamers, een luxe badkamer met inloop regendouche, bubbelbad en sauna, een volledig uitgeruste keuken en een eigen terras.

+ er worden iedere dag verse broodjes aan de deur bezorgd!

 

>> Bekijk deze VIP cottage bij Center Parcs