Op zoek naar een ontspannen vakantie in Brabant? Jullie boeken nu extra voordelig een 4-daagse vakantie bij Landal Duc de Brabant in Noord-Brabant. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande, luxe bungalow voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Duc de Brabant – Noord-Brabant, Nederland

 

Landal Duc de Brabant is een geweldig vakantiepark en is ideaal gelegen! De luxe bungalow beschikt o.a. over twee verdiepingen, twee slaapkamers, een badkamer, een aparte wellnessruimte, een sauna en zonnebank, een volledig ingerichte keuken en een terras. Het park beschikt over een supermarkt en jullie kunnen gebruik maken van de take away mogelijkheden bij het restaurant.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Noord-Brabant aanbieding bij Landal