Schrap je plannen voor het weekend maar, want jullie gaan 3 nachten lang genieten van een welverdiende staycation! Boek nu een 4-daagse vakantie naar Landal De Vlegge met maar liefst 26% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2021 (zomervakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vlegge – Sibculo, Overijssel

 

Het Overijsselse Vechtdal is de ideale plek in Nederland om jullie weekend door te brengen. De luxe bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, een eigen sauna & bubbelbad en een heerlijk terras met haard wanneer het 's avonds afkoelt! Het park beschikt over een eigen recreatiestrandje, een gezellig Paviljoen, een snackbar, verschillende sport- en spelfaciliteiten en nog veel meer.

 

>> Bekijk deze goedkope Overijssel deal bij Landal