Yes… Wij hebben de perfecte getaway voor jullie in gedachten! Boek nu een 4-daagse deal naar Landal De Vlegge in het prachtige Overijssel met maar liefst 19% korting. Deze goedkope deal is gebaseerd op een verblijf in een luxe bungalow voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vlegge – Sibculo, Overijssel

 

Landel De Vlegge is een geweldig vakantiepark die jullie in ‘t midden van de Twentse Hooilanden vinden. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van verschillende sportfaciliteiten, diverse afhaalmogelijkheden, fietsverhuur en nog veel meer. De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers, een bubbelbad & sauna, een eigen terras en uiteraard gratis WiFi. Ontdek de natuurrijke omgeving en ga een geweldige tijd tegemoet op Landal De Vlegge!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Overijssel deal bij Landal