Bourgondiërs opgelet! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) verblijf naar Landal Duc de Brabant in Noord-Brabant met wel 44% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een luxe bungalow voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Duc de Brabant – Diessen-Baarschot, Noord-Brabant

 

Genieten van de natuur gaat zeker lukken in dit fantastische vakantiepark! De bungalow waarin jullie verblijven heeft een moderne inrichting en is onder andere voorzien van een open keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een sauna en zonnebank en een terras met terrasmeubilair. Op het park kunnen jullie genieten van al het lekkers dankzij de bestel en take away mogelijkheden.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe Noord-Brabant deal bij Landal