Yes! Op naar een ontspannen vakantie in eigen land! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar Landal Hof van Saksen in Drenthe met 49% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande, luxe boerderij voor maximaal 8 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Hof van Saksen – Drenthe, Nederland

 

Tijdens jullie verblijf op dit vakantieresort genieten jullie van de natuurrijke omgeving… De luxe boerderij waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van vier slaapkamers met Auping boxspringbedden, twee badkamers, een bubbelbad en sauna, een open keuken met vaatwasser en een ruim terras. Op het park kunnen jullie gebruik maken van de afhaal- en bezorgmogelijkheden, de Noordermarkt waar jullie verse broodjes afhalen en de outdoor sport- en spelfaciliteiten.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal