Gun jezelf wat luxe en boek deze last minute deal bij Landal! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Hof van Saksen in Drenthe met maar liefst 40% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 6-persoons boerderij.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juni 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Hof van Saksen – Drenthe, Nederland

 

Vier vakantie op dit unieke familieresort midden in de Drentse natuur. Het park ligt pal naast natuurgebied De Hondsrug en heeft talloze faciliteiten zodat jullie je niet vervelen. Zo is er een gigantisch subtropisch zwembad met glijbanen, een SPA, een recreatieplas met eigen strand, talloze sport- en spelfaciliteiten en diverse restaurants.

Jullie verblijven in een 6-persoons boerderij met 3 slaapkamers, een badkamer met bubbelbad & sauna, een open keuken, ruime woonkamer en een terras.

 

>> Bekijk deze luxe Landal Hof van Saksen deal hier