Op zoek naar een luxe huisje dicht bij het strand? Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeland met 13% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe boerderij voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in april 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad – Zeeland, Nederland

 

Strandliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen… Dit vakantiepark is gelegen op loopafstand van de Zeeuwse kust. De luxe boerderij waarin jullie verblijven beschikt o.a. over twee verdiepingen, twee slaapkamers, twee badkamers, een sunshower en sauna, een open keuken met vaatwasser, gratis WiFi en een terras. Jullie kunnen boodschappen doen op ‘t park, meedoen met de outdoor sport- en spelfaciliteiten en fietsen huren.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zeeland deal bij Landal