Een super-de-luxe villa in een prachtige omgeving… Wat wil je nog meer? Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Dormio Resort Maastricht vanaf slechts €658,-. Deze deal is op basis van een verblijf in een 6-persoons koopliedenhuis en een reisgezelschap van 6 personen. Per persoon is dat slechts €110,-!

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juni 2021, maar ook andere aankomstdata zijn te boeken voor deze prijs. De boekingskosten en servicekosten zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Dormio Resort Maastricht – Maastricht, Limburg

 

Vakantie vieren in stijl? Dat doe je bij het luxe Dormio Resort Maastricht! Het park ligt midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, maar toch sta je binnen 10 minuten in het centrum van Maastricht. Wat een toplocatie… Het park bestaat uit gloednieuwe villa's en appartementen die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Jullie 6-persoons koopliedenhuis beschikt o.a. over 3 slaapkamers, een luxe keuken, een woonkamer met open haard en een terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe Maastricht deal bij Dormio