Struinen door de leuke straten, een drankje doen op het terras of relaxen op het strand… Op dit Canarische Eiland kunnen jullie genoeg ondernemen! Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Fuerteventura voor maar €372,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van logies in een goed beoordeeld appartementencomplex.

De goedkoopste vertrekdata zijn in februari 2020. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten. De goedkoopste mogelijkheid is voor een vertrek met drie personen, maar met meer of minder personen is ‘ie nu ook extra goedkoop!

 

Broncemar – Fuerteventura, Canarische Eilanden

 

In het prachtige Broncemar gaan jullie een geweldige vakantie beleven! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van 2 zwembaden, het zonneterras, de WiFi, de bars, het restaurant, de sportfaciliteiten, entertainment en meer. Bovendien ligt het complex op loopafstand va het strand, het centrum van Caleta de Fuste en een golfbaan!

 

>> Bekijk deze goedkope Fuerteventura deal bij TUI