Duik de natuur in en ontspan in Het Heijderbos. Jullie boeken nu een 4-daags verblijf naar Center Parcs in Limburg voor maar €259,-. Deze aanbieding is op basis van verblijf in een vernieuwde premium cottage voor max 2 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in maart 2022. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 9,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid. 

 

Center Parcs Het Heijderbos – Limburg, Nederland

 

Centerparcs Het Heijderbos is een prachtig park midden in een mooi bos. Perfect om even helemaal tot rust te komen in de natuur, lopend of met de fiets bijvoorbeeld. De vernieuwde premium cottage waarin jullie verblijven beschikt o.a. over 1 slaapkamer, 1 badkamer, een ingerichte keuken met een NESCAFÉ Dolce Gusto machine en een privé terras.

Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het subtropisch zwembadparadijs, meerdere restaurants, fietsverhuur, gratis WiFi en tal van verschillende sport- en spelfaciliteiten!

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Center Parcs

 

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter