Toe aan last minute genieten aan 't water? Jullie boeken nu een lang weekend (vr-ma) naar vakantiepark Roompot Aquadelta vanaf slechts €488,-. Hiermee profiteren jullie van maar liefst 32% korting! Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 3-daags verblijf in een vrijstaande villa voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2022. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Vakantiepark Aquadelta – Bruinisse, Zeeland

 

Gelegen aan het Grevelingenmeer ligt het gezellige Vakantiepark Aquadelta, waar jullie je geen moment hoeven te vervelen! Het park beschikt o.a. over een bowling- en midgetgolfbaan, overdekt zwembad en grand café. Aan het Grevelingenmeer kunnen jullie tal van watersporten beoefenen en de prachtige natuur leent zich ook perfect voor fiets- en wandeltochten!

De vrijstaande villa waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van drie slaapkamers, een badkamer, een sauna en een ruim terras.

 

>> Bekijk deze goedkope Zeeland deal bij Roompot

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter