Toe aan een paar dagen in een prachtig natuurgebied? Goed nieuws! Met de super korting van 41% boeken jullie nu een midweek (ma-vr) vanaf slechts €151,-. Jullie verblijven in een comfort bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in februari 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Bospark De Schaapskooi– Veluwe, Gelderland

 

Wakker worden op Bospark De Schaapskooi is altijd wakker worden middenin de natuur. Jullie verblijven in een vrijstaand 4-persoons comfort huisje. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten door het bos en over de heide of langs kastelen en musea. De bungalow is onlangs gerestyled en beschikt over 2 slaapkamers, gratis wifi, een terras op het zuiden en meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken

 

>> Bekijk deze last minute deal bij Roompot