Wie wil nou niet even weg tijdens de meivakantie? Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) verblijf naar Landal het Vennenbos in Noord-Brabant met 20% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een gezellige bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Het Vennenbos – Hapert, Noord-Brabant

 

Midden in natuurgebied de Brabantse Kempen vinden jullie vakantiepark Landal Het Vennenbos. Overdag kun je heerlijk wandelen door de prachtige bossen en ‘s avonds trek je je terug in dit fijne huisje… Dat klinkt toch fantastisch? Jullie verblijven in een vernieuwde bungalow voor 4 personen met 2 slaapkamers, een open haard en open keuken. Bestel de lekkerste gerechten of snacks als take-away bij één van de restaurants of snackbar.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze meivakantie deal bij Landal