Luxe vakantie vieren doen jullie in 't prachtige Zeeland! Boek nu een midweek naar Roompot LARGO Domein het Camperveer Veerse Meer vanaf slechts €445,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een luxe penthouse voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op aankomstdata in maart 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

LARGO Domein het Camperveer Veerse Meer – Kamperland, Zeeland

 

Aan de rand van 't Veerse Meer vinden jullie dit prachtige landgoed! De penthouse waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers met allebei een badkamer en suite mét inloop-regendouche, een woonkamer met smart TV, een open keuken met gezellige eethoek en een dakterras waar jullie kunnen genieten van een prachtig uitzicht op 't meer! Daarnaast kunnen jullie op 't vakantiepark gebruik maken van gratis WiFi en van de verschillende (boot)verhuur…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zeeland deal bij Roompot