Willen jullie er een paar daagjes tussenuit? Er is geen betere plek om vakantie te vieren dan op de Waddeneilanden! Jullie boeken nu een lang weekend (4 dagen) naar Roompot vakantiepark Boomhiemke op Ameland vanaf slechts €387,-. Hiermee profiteren jullie van maar liefst 49% korting! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe strandchalet voor 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juli 2020. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

>> Bekijk deze last minute Ameland deal bij Roompot

 

Vakantiepark Boomhiemke – Ameland, Nederland

 

Laat het vasteland even achter je en vertrek naar het fijne Ameland! Op vakantiepark Boomhiemke vinden jullie o.a. een zwembad, bowlingbanen, een fietsverhuur, sportvelden, minigolf, een minimarkt en meer. Ook kunnen jullie helemaal tot rust komen in de spa's, sauna's en stoombaden. Het strand van Hollum ligt op loopafstand en heeft een Blauwe Vlag. Dat wordt genieten!

Jullie verblijven in een luxe, vrijstaande strandchalet voor 4 personen met 2 slaapkamers en een eigen veranda.

 

>> Bekijk deze last minute Ameland deal bij Roompot