Ervaar het typische eilandgevoel tijdens een verblijf bij Landal Schuttersbos op Terschelling! Jullie boeken nu extra voordelig een midweek naar dit Landal vakantiepark op Terschelling. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaand huisje voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in september 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Schuttersbos – Terschelling, Waddeneilanden

 

Vanuit het knusse Landal Schuttersbos loop je zo de duinen en het bos in! De perfecte plek voor natuurliefhebbers dus… Het is dan ook zeker een aanrader om op het park een (elektrische) fiets te huren en het eiland te rond te fietsen! Jullie verblijven in een vrijstaand huisje voor 4 tot 6 personen met 2 slaapkamers, een bedstee, een parkeerplek en een eigen terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Landal Terschelling aanbieding hier