Toch besloten om in de herfstvakantie nog weg te gaan? Wij hebben de perfecte deal voor je gespot… Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) bij Landal De Vlinderhoeve in Gelderland met extra korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor max. 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in oktober 2020 (herfstvakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vlinderhoeve – Gelderland, Nederland

 

Op de grens van Overijssel en Gelderland vinden jullie het gloednieuwe vakantiepark Landal De Vlinderhoeve. Dit kleinschalige park bestaat uit 55 vrijstaande villa's en ligt in een prachtige omgeving, midden in de natuur… Jullie verblijven in een vrijstaande villa voor 4 personen met 2 slaapkamers, een moderne inrichting, gratis WiFi, een volledig uitgeruste keuken en nog veel meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze last minute herfstvakantie deal bij Landal