Op zoek naar een luxe verblijf bij Center Parcs? Stop maar met zoeken! Wij hebben de perfecte last minute aanbieding gevonden… Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) naar Center Parcs De Kempervennen in Noord-Brabant met maar liefst €350,- korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe vakantiehuisje voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in juni 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Kempervennen – Noord-Brabant, Nederland

 

Bij Center Parcs De Kempervennen verblijven jullie in een bosrijke, natuurlijke omgeving, maar je bent ook zo in Eindhoven. Ideaal toch? Op het park kunnen jullie o.a. gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs, het recreatiemeer met strand, het aquapark, de 5 restaurants en meer. Ook kun je er bowlen, lasergamen, ziplinen en zelfs skiën!

Jullie verblijven in een VIP huisje voor 6 personen met privé sauna, badkamer met bubbelbad en regendouche en 3 slaapkamers.

 

>> Bekijk deze Center Parcs De Kempervennen aanbieding hier