Op zoek naar een plek waar jullie in alle rust vakantie kunnen vieren? Boek dan nu een 5-daagse vakantie naar vakantiepark Hogenboom Villaparc Schoonhovenseland in het prachtige Drenthe voor slechts €292,50. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een bungalow voor maximaal 6 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juni 2021. Prijs is exclusief lokale heffingen (€1,75 p.p.p.n.), bedlinnen (€8,25 p.p.) en administratiekosten (€32,50 p.b.).

 

Hogenboom Villaparc Schoonhovenseland – Drenthe, Nederland

 

Een overdosis ruimte én rust is wat jullie ondervinden op vakantiepark Hogenboom Villaparc Schoonhovenseland! De ruime bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, gratis WiFi, een keuken, badkamer met ligbad & douche én een eigen tuin. Neem plaats op het terras, bestel een verkoelend ijsje of geniet 's morgens van een vers bakkie koffie… In de omgeving vinden jullie groene bossen, knusse dorpjes en prachtige heidevelden om te ontdekken.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Voordeeluitjes