Samen met je vriend of vriendin er een paar daagjes tussenuit? Boek dan nu met maar liefst 36% korting een 3-daagse vakantie naar Center Parcs Het Heijderbos in het prachtige Limburg voor slechts €199,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een premium cottage voor maximaal 2 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in mei 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Het Heijderbos – Heijen, Limburg

 

Even opladen doen jullie het best op Center Parcs Het Heijderbos! De knusse premium cottage waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van een slaapkamer, een moderne badkamer, een gezellige woonkamer met flatscreen TV, een vernieuwde ingerichte keuken en een privé terras. Op het park kunnen jullie plaatsnemen op het terras, gebruik maken van de afhaalmogelijkheden, meedoen met verschillende sport- en spelfaciliteiten en boodschappen doen in de supermarkt. Ontdek het Limburgse heuvellandschap en geniet van deze fijne staycation!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Center Parcs