Ga er met het gezin even een weekendje tussenuit en verblijf in deze super-de-luxe villa bij het strand… Jullie boeken nu een 4-daags verblijf (lang weekend) bij LARGO Noordzee Résidence Dishoek in Zeeland vanaf slechts €320,-. Hiermee profiteren jullie van wel 39% extra korting! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor max. 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in november 2020. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

LARGO Noordzee Résidence Dishoek – Koudekerke, Zeeland

 

LARDGO Résidence Dishoek is een kleinschalig vakantiedorpje, midden in de duinen met luxe villa's. Als dat niet heerlijk klinkt? Maak een mooie strandwandeling en kom daarna bij in jullie ruime villa met 2 slaapkamers, 2 badkamers, vloerverwarming en meer. Jullie zullen niets tekort komen… Ontdek de natuur of verken één van de nabij gelegen plaatsen Middelburg, Vlissingen of Domburg.

 

>> Bekijk deze luxe Zeeland deal bij Roompot