Pak die koffers maar in… Jullie vertrekken dit weekend naar Zeeland! Jullie boeken nu een lang weekend op Noordzee Résidence Cadzand-Bad in Zeeland vanaf €699,-. Deze aanbieding is op basis van verblijf in een luxe, vrijstaande villa voor 6 personen. Als jullie met z'n zessen gaan, is het slechts €117,- per persoon.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juli 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Noordzee Résidence Cadzand-Bad – Zeeland, Nederland

 

Op dit prachtige park ontbreekt het je aan niets. Een luxe villa met alles erop en eraan. Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt net boven de Belgische grens en het strand ligt voor de deur. Wat wil je nog meer? Op het park vinden jullie o.a. een fietsverhuur, bowlingbanen, lasergame, een voetbalveld, sport & animatie, waterrecreatie, een restaurant, supermarkt en meer.

Jullie verblijven in een vrijstaande 6-persoons villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime tuin en 2 parkeerplaatsen.

 

>> Bekijk deze luxe Zeeland deal bij Roompot