Een weekendje weg met het gezin voor een bizar lage prijs? Zoek niet verder… Wij hebben de perfecte deal gespot! Jullie boeken nu een lang weekend (vr-ma) bij Landal Twenhaarsveld in Overijssel met maar liefst 48% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Twenhaarsveld – Overijssel, Nederland

 

Op een prachtige locatie aan de bossen van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug vinden jullie Landal Twenhaarsveld. Hier vieren jullie vakantie midden in de natuur! Trek de wandelschoenen aan en verken de omgeving of huur een fiets en maak een mooie fietstocht. Jullie verblijven in een vrijstaande bungalow voor 6 personen met 3 slaapkamers, open keuken en open haard.

TIP: Jullie kunnen de hond meenemen, er is namelijk een speciale hondenzwemplaats & hondendouche!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Overijssel deal bij Landal