Willen jullie er last minute even tussenuit? Dan is Pinksteren het ideale moment! Geniet van het prachtige Limburgse landschap en kom helemaal tot rust… Jullie boeken nu een 5-daagse vakantie naar Landal de Lommerbergen in Limburg met wel 41% korting. Deze aanbieding is gebaseerd op eigen vervoer en verblijf in een bungalow voor 2 personen met terras.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in mei 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal de Lommerbergen – Limburg, Nederland

 

Op één van de mooiste plekjes aan de Maas vinden jullie vakantiepark Landal de Lommerbergen. Dit park heeft talloze faciliteiten voor jong en oud, zoals een subtropisch zwembad (met glijbanen, een golfslagbad en stoombaden), een indoor speelplaats, bowlingbanen, een beautysalon, verschillende restaurants, een café en nog veel meer. De prachtige omgeving is perfect voor een mooie fiets- of wandeltocht.

Jullie verblijven in een sfeervolle bungalow voor 2 personen met eigen terras.

 

>> Bekijk deze Landal de Lommerbergen aanbieding hier