Even lekker uitwaaien op het mooie Texel… Heerlijk! Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) verblijf op vakantiepark Landal Sluftervallei met 20% extra korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 4-persoons huisje.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in september 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Sluftervallei – Texel, Waddeneilanden

 

Het populaire Landal Sluftervallei ligt midden in de duinen van Texel… Op het park kunnen jullie o.a. gebruik maken van het overdekte zwembad, de sports arena, de bowlingbanen, midgetgolf, de fietsverhuur, de brasserie, snackbar en nog veel meer. Bovendien ligt het vakantiepark direct aan natuurgebied de Slufter en dicht bij het strand en het centrum van De Cocksdorp.

Jullie verblijven in een bungalow voor 4 personen met 2 slaapkamers, een open keuken en een terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze last minute Texel aanbieding bij Landal