Willen jullie deze zomer vakantie vieren op de Veluwe? Dan hebben wij de perfecte deal gevonden… Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) naar Landal Landgoed ‘t Loo op de Veluwe met extra voordeel. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een ruime bungalow voor 6 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in augustus 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed ‘t Loo – Veluwe, Nederland

 

Landal Landgoed ‘t Loo is de ideale plek voor jong en oud… Hier kunnen jullie met de hele familie vakantie vieren! Op het park kunnen jullie o.a. gebruik maken van een overdekt zwembad, een aquapark, een grote recreatieplas met strand, de bowlingbanen, de tennisbaan, de brasserie en nog veel meer. TIP: een dagje erop uit? Attractiepark Walibi ligt dichbij!

Jullie verblijven in een vrijstaande bungalow voor 6 personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Landal Landgoed ‘t Loo aanbieding hier