Landal Hof van Saksen is één van de meest populaire vakantieparken van Nederland. En dit is je kans om hier met bizar veel korting te verblijven! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Hof van Saksen in Drenthe met maar liefst 55% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe 6-persoons boerderij.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in april 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Hof van Saksen – Drenthe, Nederland

 

Hof van Saksen is een uniek familie resort midden in de Drentse natuur. Hier ben je er écht even tussenuit! En wat luxe betreft kun je hier het beste van het beste verwachten… Denk aan Auping bedden, Nespresso apparaten en razendsnelle WiFi. Jullie 6-persoons boerderij heeft 3 slaapkamers, een badkamer met bubbelbad, een luxe woon- en eetkamer, een gashaard en een infraroodsauna.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Hof van Saksen deal bij Landal

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter