Er is niets fijner dan de zomer doorbrengen aan de Zeeuwse kust… Jullie boeken nu een lang weekend (vr-ma) bij Landal Résidence 't Hof van Haamstede in Zeeland met 30% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 6-persoons hoevewoning.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juli 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Résidence 't Hof van Haamstede – Zeeland, Nederland

 

Tegenover natuurgebied de Zepeduinen en (natuurlijk) dicht bij het strand vinden jullie het populaire Landal Résidence 't Hof van Haamstede. Dit kleinschalige park bestaat uit 24 knusse hoevewoningen en een aantal appartementen. Jullie verblijven in een 6-persoons hoevewoning met drie slaapkamers, een open keuken en een eigen tuin.

Op het park vinden jullie o.a. tennisbanen, bowlingbanen, een fietsverhuur, een voetbalveld, een indoor speelparadijs, een kinderkermis & diverse restaurants.

 

>> Bekijk deze zomerse Zeeland deal bij Landal

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter